joi, 20 mai 2010

"PARINTE" DE WEEKEND


Nu-i asa ca una din cele mai modene persoane de pe la noi v-a dat ideea pentru un nou hobby? Avand in vedere popularitatea ei (pe locul doi dupa Elodia), sunt sigur ca majoritatea femeilor vor da buzna pe la crese sa achizitioneze un copil, sa le fie asa...o mica companie de weekend. Si ce daca nu se pricep in ale dadacitului? Important este ca vor urma exemplul Monicai, care nu-i orisicine nu? Cine stie, poate cu putina sansa vor ajunge si ele cat de cat celebre. Dezavantajul lor ar fi ca nu prea au cine sa le faca reclama, unele chiar nu se pricep cum sa iasa in fata, pa cand Moni...

Asa ca dragi "mamici" cu sfert de norma, eu zic sa nu va legati la cap fara sa va doara, un copil nu inseamna o jucarie pe care o poti imprumuta cand vrei tu de la partenerul tau de joaca. Daca tot vreti reclama eu zic sa dansati nud in Piata Universitatii pe muzica lui babi minune, sau copilul de aur. Veti putea profita de numele "copil" fara sa puneti la bataie sufletele nevinovate ale micutilor de la cresa. Si daca dispuneti de ceva bani mai indicat ar fi sa oferiti institutiilor sau persoanelor competente, care traiesc si muncesc zilnic langa si pentru acesti copii.

Monica...inca o data ai aratat cat esti de penibila. Oare te-ai inspirat din imaginile cuplului ceausist alaturi de copii? Mie asa mi se pare... cel putin in imaginea prezentata.

Niciun comentariu: