miercuri, 19 mai 2010

INFORMATIE sau BARFA?

Uite cum impis de curiozitatea specifica oricarui om, incep "a cerceta" cu ce se delecteaza romanul in aceste vremuri delicate (binenteles doar pentru unii), ce informatie cauta si cu ce doreste sa-si imbogateasca cunostintele.

Binenteles nu se poate generaliza, pentru ca procentul celor care isi ia informatia din presa scrisa cred ca e destul de mic. Dar ma rezum doar la acestia si la interesul lor pentru "nou si interesant", la cei care seara vor adormi impacati cu ei, multumiti ca inca o data s-au informat, si-au insusit cunostinte. Si oricand va putea bate cu sacul vecinului ca desi acesta si-a tras gard inalt in jurul curtii, sau si-a pus jaluzele groase la ferstre si si-a izolat fonic peretii, totusi, el, va primi informatia ce-l intereseaza. Ba mai mult, va fi vorba de persoane publice, mult mai interesante... Eeee....chiar daca plateste pentru asta totusi el este fericit.

Si uite asa m-am gandit sa aleg publicatiile de pe primele doua locuri din Romania in materie de vanzari, si din acestea cele mai citite articole (asta urmarind sondajele). E vorba (cel putin deocamdata) de "Libertatea" si "Click".

Niciun comentariu: