miercuri, 19 mai 2010

Gabriela Cristea

Titlu de interes national: "Parintii m-au dat afara din casa". Sunt vorbele Gabrielei.iar romanul e interesat de asta. Este un titlu dramatic si nu cred ca ar fi indicat sa fie citit la primele ore ale zilei...,ti-ar putea taia elanul si cred ca si cafeaua ar putea fi inghitita cu greu, fortata sa treaca pe langa nodul pus in gat. Biata Gabriela, aruncata in strada de proprii parinti, nedorita, agresata si chiar fortata sa se marite ca-n vremurile de epoca medievala.

Si ma intreb...romanul o fi pus botul? Traieste "drama" alaturi de ea? Sau doar e interesat de ce mai face rebela Gabriela? As putea spune chiar nomada avand in vedere pe la cate televiziuni s-a perindat. Oare si de aceste televiziuni a fost gonita (ca si de parintii ei), sau doar a fost alegerea ei? (valabila in ambele cazuri)

De observat faptul ca la o emisiune "nora pentru mama", tare s-a mai emotionat Gabriela in cazul unei doamne Paula... numai ca atunci cand vine vorba de propria mama...lucrurile nu stau deloc asa. Poate pentru faptul ca mama sa apeleaza la ea pentru ajutor financiar? Si cum banul e mai presus de toate...hai sa o lasam pe mama sa se "prefaca" in continuare internata in spital si eu sa-mi mai fac putina reclama aratand cat de victima sunt.

Deci romanule, te-ai mai ales cu o drama pe cap, si nu a oricui....ci a vedetei Gabriela Cristea.

Niciun comentariu: