vineri, 21 mai 2010

DESTRABALARI LEGALE

Uite cum stirea cea mai importanta a zilei vine despre destrabalarile politicienilor.

Ati holbat bine ochii si ati ramas cu gura cascata cand ati vazut ca pana si "dragii" nostri "conducatori" de tara sunt manati de aceiasi ipocrizie si imbecibilitate specifica multor specimene ce poarta rangul de OAMENI. De ce nu ar fi si ei manati de acelasi instinct animalic de a se imperechea cu femela ce stie a se evidentia mai bine. In spatele unei masti mai infrumusetate, cu un corp poate mai bine modelat, parfumuri false mai atent selectionate, cu toate aceste arme, femeia e pregatita pentru a incita la o rascoala hormonii oricarui barbat. Totul ar fi cat se poate de normal pentru ca astea sunt vremurile moderne, de fapt asa a fost dintodeauna.... e ok pentru oamenii "liberi"... Dar pentru cei care si-au luat un angajament fata de cineva, cei care au jurat credinta, loialitate si respect chiar si in fata lui Dumnezeu, pentru acestia nu e deloc in regula.

Oare curiozitatea ta de cititor se rezuma la faptul ca afli cine a mai trecut prin patul personalitatilor politice de pe la noi, sau si pe tine te intriga faptul ca tocmai acesti oameni lipsiti de scrupule, fara etica, fara principii dupa care sa-si ghideze viata mizerabila, tocmai acesti oameni aleg de a se pune in fruntea unui popor intreg. Cu ce invataminte vin acesti oameni? Cu ce exemple demne de urmat vin aceste persoane pentru o natiune?

Acum, nu se stie din ce motiv, dupa ani de viata mizerabila, una din parti vine cu dezvaluiri care aproape ca o fac sa para parte vatamata. La vremea respectiva (practic nici acum), nu si-a dat si nu-si va da seama de impertinenta si marsavenia ei. Voi fi impartial si amandoua partile o sa le privesc cu aceiasi sila. Sunteti demni de hrana pentru porci !!!


Aici e doar unul din exemplele culese din ziarul Libertatea. Pun pariu ca sunt mult mai multe de care probabil vom afla mai tarziu sau poate niciodata.


diaconescu cristian (sot ""exemplu"") versus musat elena (amanta lezata)

Niciun comentariu: